Компресійний бандаж BCB Standard First Field Dressing

300.00

Оригінальний продукт британського бренду BCB®, що спеціалізується на розробці та виробництві передових технологій, які рятують життя на полі бою та в критичних ситуаціях. BCB® постачає НАТО та британську армію, федеральні агентства та багато організацій і спеціальних підрозділів з усього світу.

Розроблений фахівцями в області інноваційних перев’язувальних матеріалів, він був створений у тісній співпраці з рятувальниками на полі бою. Схвалена НАТО модель, яка відповідає суворим специфікаціям. Перев’язувальний матеріал отримав інвентарний номер NSN (NATO Stock Number). Найвища військова якість матеріалів та виготовлення. Призначений для зупинки крововиливів, які найчастіше виникають на полі бою. Розмір і абсорбуюча здатність компресу були підібрані для захисту від вогнепальних, різаних, роздавлених, осколкових і опікових ран.

Легкий і компактний, він поміститься в кишені або в невеликій аптечці на поясі. Подовжений край з двома насічками полегшує відкриття в стресових ситуаціях і в темряві. Пов’язка не тоне, плаває на воді.

Готовий стерильний перев’язувальний матеріал – еластичний бинт з компресом, придатний для самостійного накладання потерпілим. Великий стерильний компрес розміром 15 x 18 см, здатний поглинати рідину, у кілька разів перевищує власну вагу. Поверхня тампона покрита матеріалом, який не прилипає за рахунок згортання крові. Еластичний бинт нового покоління, пришитий до компресу, має здатність розтягуватися і чинити великий тиск на рану. Дозволяє точно регулювати силу тиску на тіло і гарантує хорошу компресію рани. Пов’язка має ширину самого компресу, її довжина підібрана так, щоб можна було перев’язувати рани на голові, кінцівках і тулубі. Бандаж оснащений спеціальною липучкою, яка фіксує вільний кінець пов’язки. Пов’язка не вимагає застосування спеціальних прийомів бинтування і ідеально прилягає до тіла.

  • Довжина стрічки: 145 см.

Немає в наявності

Стан:
Розміри:

Доставка Нова Пошта

Отримайте товар в будь-якому відділенні чи поштоматі Нової Пошти.

100% Безпечна оплата

Розрахуйтеся після отримання товару.

Гарантований обмін/повернення

Легкий обмін або повернення коштів.

Новий стан

95% продуктів в асортименті в новому стані.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Компресійний бандаж BCB Standard First Field Dressing”“